HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hoe vind je healthy hotspots op reis?

Geplaatst op 10/06/2016 door glow

We krijgen regelmatig de vraag hoe we toch die leuke eettentjes spotten tijdens onze citytrips en reizen. Nu zijn er natuurlijk steden (New York!, Berlijn!) waar je struikelt over de hippe hotspots, maar er zijn ook bestemmingen waar het wat lastiger is om een restaurant te vinden waar je gezond én lekker kunt eten én waar je met een gerust hart kunt aanschuiven als je een voedselallergie of voedselintolerantie hebt. Daarom geven we je een aantal tips hoe je healthy hotspots op reis vindt.

1. Social media
Instagram is ons favoriete medium om leuke hotspots te vinden. Veel travelbloggers en foodies Instagrammen hun smoothie, salade en kopje koffie. Zien we een Insta van een hotspot op een bestemming die nog op ons to visit-lijstje staat, dan maken we een screenshot en bewaren die in een mapje op onze iPhone. Ook handig: zoek op de hashtag van je bestemming. Grote kans dat je dan niet alleen inspiratie opdoet voor leuke eettentjes, maar ook voor leuke bezienswaardigheden en activiteiten. Facebook en Twitter zijn handige kanalen om vrienden en bekenden om tips te vragen.

Lees verder op www.glowmagazine.nl