HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

8x Waarom je toch altijd moe bent als je in de ochtend wakker wordt

Geplaatst op 18/06/2017 door happyinshape

Ben je constant moe en werkt koffie niet meer om wakker te worden? Newsflash: het ligt niet alleen aan je drukke schema of een slechte nachtrust. Er zijn nog veel meer factoren die er aan bij kunnen dragen waarom jij altijd moe bent. Misschien tijd om je levensstijl aan te passen? Of misschien toch een afspraakje bij de huisarts inplannen?

1. Je bent niet goed gehydrateerd 

Als je niet goed drinkt, kan de bloeddruk verlagen, waardoor de hersenen minder zuurstof krijgen en je dus een stuk lustelozer bent. Je kunt dan zelfs het gevoel hebben dat je flauw gaat vallen. Hoeveel vocht je per dag nodig hebt, verschilt per persoon. Het is in ieder geval aan te raden om altijd een flesje water bij je te hebben, zodat je sneller iets te drinken neemt. Daarnaast is het goed om in de ochtend een groot glas water te drinken, omdat je de hele nacht geen vocht binnen hebt gekregen. 

Lees verder op www.happyinshape.nl