HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Caprese hamburgers met pesto mayonaise

Geplaatst op 16/06/2017 door linda

Het is bijna Vaderdag en daar hoort natuurlijk een Vaderdag recept bij. Het eerste wat in mijn opkomst is een stoer recept met vlees. Tja, manlief is er nu eenmaal gek op. En zelf hamburgers maken is zijn hobby. Wij zijn zelfs zo gek dat de hamburger pers met kookboek mee gaat op vakantie. Hij vindt het heerlijk om nieuwe burger recepten te verzinnen. Deze caprese hamburgers met pesto mayonaise zijn dan ook speciaal voor mijn lief om alvast in de vakantiestemming te komen.

Over een paar weken vertrekken wij naar Italië. Ik kan mij nu al verheugen op de verse pizza’s van de camping. Mijn lijstje met restaurants moet ik nog maken, maar dat komt wel goed. Onze camping heeft Italiaanse eigenaren die de hele dag door heerlijke cappuccino’s maken. Ik zie mij al zitten met een kopje koffie in het zonnetje, terwijl het gezin nog slaapt. Ondertussen geniet ik heerlijk van de rust met mijn E-reader in de andere hand. Dat is voor mij vakantie.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl