HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Fit to fat to fit #8

Geplaatst op 21/06/2017 door boostyourhealth


De vorige keer kon je in mijn blog lezen dat mijn afspraak met mijn coach in het vooruitzicht lag. Die afspraak werd een heftige confrontatie met mijzelf, wat ik precies wilde en wat mijn blokkades zijn/waren. Waar ik mij soms aan erger is dat je vaak voor en na foto’s ziet van personen die in 3 maanden tijd 30 kg zijn afgevallen of personen die al redelijk in shape zijn en dan in 3 maanden toch nog even die 6-pack willen. Dat is natuurlijk hun keus, maar als afvallen (op de juiste manier!) zo makkelijk ging, dan zou iedereen binnen no-time in shape zijn. Het is namelijk heel hard werken, mooie inzichten en vooruitgang maar ook flinke tegenslagen. Ik wil mijn eerlijke healthjourney met jullie delen en daarom lezen jullie alles wat ik doormaak op de weg naar een nog gezonder lichaam. Lees je mee?

Bij aankomst bij mijn coach werd ik geconfronteerd met de feiten, ik had geen vooruitgang geboekt in de periode dat we elkaar niet zagen. Wellicht in de centimeters, maar het gewicht en het vetpercentage stonden stil. Ik werd door mijn coach flink wakker geschud en wat ben ik blij dat zij dat gedaan heeft. Het brak mij, ik werd vanbinnen boos en moest huilen en bleef maar huilen. Ik voelde mij een mislukkeling en dat is juist wat ik niet wilde. Alle excuses kwamen voorbij, maar ik wist dat mijn eten niet optimaal was. Ik sloeg weer tussendoortjes over en at niet altijd super gezond. Maar ik voelde ook dat er iets dwars zat waardoor ik niet verder kon, een blokkade in mijn gedachten.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl