HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Help, ik val teveel af!

Geplaatst op 17/06/2017 door eetpaleo

“Paleo heeft ervoor gezorgd dat ik X aantal kilo’s af ben gevallen.”
“Ik heb 4 kledingmaten kleiner dankzij Paleo!”

Dat is wat je zó vaak leest en hoort in de Paleo succesverhalen. Maar wat nou als je eigenlijk helemaal niet af wilt vallen? Of wat als je te snel afvalt en je dat proces wilt stoppen? Er is een behoorlijke groep mensen die juist daar tegenaan loopt, elke week krijg ik meerdere vragen via de klantenservice. Tijd om daar iets over te schrijven dus.

Laten we één ding voorop stellen: Paleo is een voedingspatroon wat zich richt op GEZONDHEID. Daarbij hoort een gewicht wat bij jouw lichaam past. En daarmee is Paleo dus ook heel geschikt voor mensen met ondergewicht of mensen die al een mooi gewicht hebben.

Dus wat doe als de kilo’s er té hard afvliegen? Of wat als je nu echt niet meer af wilt vallen? Ik geef je een aantal tips!

Binnen een Paleo voedingspatroon is het relatief gemakkelijk om te weinig te eten. De maaltijden verzadigen meer dan je gewend bent, en daarmee kan het zijn dat je niet aan je calorische behoefte komt. Je eet dan dus simpelweg niet genoeg voor jouw lichaam.

Lees verder op EetPaleo.nl!