HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Pastasalade met geitenkaas

Geplaatst op 15/06/2017 door linda

Alle gerechten die ik op mijn blog zet, eet ik ook allemaal op. Nou kan ik inkoppen dat mij dit is aan te zien, maar daar wil ik even niet heen:). Als mensen mij vragen waarom ik begonnen ben met bloggen is dat om jullie te inspireren. Koken is niet moeilijk en juist leuk. En ook als je nauwelijks tijd hebt, kun je in een handomdraai een gerecht op tafel zetten. Niet te veel gedoe allemaal, maar wel lekker eten zoals bij deze pastasalade met geitenkaas.

Zo hoor ik in mijn omgeving regelmatig dat er een vaste broodmaaltijd avond is in de vorm van een pannetje knakworstjes of tosti. Nu heb ik niks tegen beide, maar om dit als warme maaltijd te eten… Nee, dan geef ik de voorkeur aan bijvoorbeeld een pastasalade. Daar ben ik net zo lang mee bezig als voor de hele familie tosti’s maken.

En een salade vind ik veel voedzamer. Na een broodmaaltijd krijg ik na één uurtje alweer trek om vervolgens de kast in te duiken op zoek naar iets lekkers.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl