HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Squat challenge – Doe je mee?

Geplaatst op 12/06/2017 door followfitgirls

Het is tijd voor een squat challenge meiden! Deze challenge is anders dan je van me gewend bent. Dit keer geen heel schema maar een challenge met video die slechts tien minuten duurt. Maar dan heb je ook wat.. Brandende billen en benen!

10 Minuten Squat Challenge

Deze squat challenge nam ik op in Bali en ik was eigenlijk van plan om vijf minuten te gaan squatten. Camera aan en gaan! De timer van mijn telefoon stond ingesteld op vijf minuten en op een gegeven moment vond ik die vijf minuten wel erg lang duren. Wat bleek? Mijn wekker was allang afgegaan maar doordat het geluid super zacht stond hoorde ik het niet. Stond ik zomaar tien minuten te squatten! En nu daag ik jou dus uit om je billen en benen ook even lekker aan het werk te zetten. Doe je mee met mijn Squat Challenge?

Om deze challenge lekker uitdagend te houden doen we verschillende squats. We starten met de plie squat waarbij we de benen wat wijder zetten dan de heupen en je voeten wijzen naar buiten toe.

Lees verder op www.followfitgirls.com