HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Win Acties

WIN || 5 x The Party Edition van Rens Kroes

Geplaatst op 17/06/2017 door ilovehealth

Vorige week was ik – Mirte – namens I Love Health te gast op de book launch van keukenprinses Rens Kroes. Keukenprinses bedoel ik letterlijk. Gehuld in een prachtige prinsessenjurk, op een prachtige locatie in Amsterdam, met prachtige hapjes, was de lancering van haar nieuwe boek The Party Edition, meer dan geslaagd.  

Over The Party Edition

Na het succes van haar eerste drie boeken, mag ze nu een nieuw exemplaar aan het rijtje toevoegen: The Party Edition. Want ongetwijfeld dat ook deze uitgave weer een topper wordt. In dit sprookjesachtige boek laat Rens zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, diners bereidt, de lekkerste drankjes serveert en hoe je met je familie en vrienden volop kunt feesten. Pure, verse en smakelijke ingrediënten, maken Rens’ boeken mijn lievelings. Letterlijk en figuurlijk een boek met een gouden randje. En jij kan een exemplaar van The Party Edition winnen!

Lees verder op www.ilovehealth.nl