HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

24 uur aan de Amalfi Coast, Italië

Geplaatst op 06/06/2018 door ilovehealth

Nog geen week terug uit Bali, en ik vertrok al weer richting Schiphol. Niet zo ver dit keer en niet zo lang weliswaar, maar de bestemming was er niet minder om: de Amalfi Coast in Italië. Je weet wel, die prachtige kustlijn met hoge kliffen en waanzinnige huisjes.

Volkswagen nodige mij en twee andere leuke dames uit om de Amalfi Coast te ontdekken in een Volkswagen up! GTI,of Polo GTI. De auto’s zouden erg geschikt zijn voor de smalle drukke straten van de wereldberoemde en eeuwenoude Amalfitana, de mooiste kustweg van Zuid-Europa. Let’s put it to the test!

Ik vertrok om 6.25u vanaf Schiphol met een Transavia vlucht naar Napels. Binnen 2,5u stonden we op het vliegveld in het Italiaanse Napoli. Binnen no time zat ons VW-team, bestaande uit Jorinde van Wine Up!, Esther van Urbanmoms.nl en Wendy van VW, in de auto. Esther en ik gingen voor een witte Polo GTI en de andere dames voor de up! GTI. Hop, scheuren naar die Amalfi Coast! 

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl