HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Balansdag menu, wat eet ik dan?

Geplaatst op 25/06/2018 door linda

Ik heb weer zo’n weekend vol met borrels en etentjes achter de rug. Het was echt super gezellig. Ik heb genoten van mijn date night met manlief. De wijntjes met de lekkere hapjes. En ook de afsluiting met het hockeyteam van mijn dochter in een pannenkoeken huis. Maar om nu te zeggen dat ik voedzaam heb gegeten, nee. Groente lag er nauwelijks op mijn bord dus we starten de week met een balansdag. Wat eet ik dan op zo’n dag? Ik neem je even mee. 

Balansdag menu

Ontbijt – laagjes appeltaart ontbijt

Naast mijn geliefde havermout ontbijtjes, ben ik ook dol op kwark. Kwark heb ik helemaal ontdekt. Alleen is zuivel en fruit voor mij niet voldoende. Vaak zorg ik nog voor extra granen (zoals havermout) om het voedzamer te maken. Dit soort van appeltaart in een glaasje is een verwenontbijtje. Mocht je calorieën tellen, dan kun je het ontbijt ook simpeler maken. Bak de appel in de pan en maak de granola alleen van de havermout met kaneel.

laagjes appeltaart ontbijt

Lunch – kikkererwten salade

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl