HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Big news!! Er komt een ILH baby :) Daisy is zwanger!

Geplaatst op 15/06/2018 door ilovehealth

Als je I Love Health volgt op social media, kan het je bijna niet ontgaan zijn deze week: ik ben zwanger! En holy moly wat ben ik bedolven onder de allerleukste reacties ook. Eerst van familie en vrienden en nu ook van jullie. Dank jullie wel!

En voor degenen die dat wel gemist hebben (kan gebeuren jongens, ik weet het, er is meer in het leven dan Instagram, geeft niets.. haha) hierbij ook het grote nieuws op I Love Health!

Ik ben inmiddels 17 weken zwanger. Eind november komt er dus een kleine mini-me of mini-Roij… spannend! Ik voel me super goed. Op twee weken misselijkheid en andere ellende aan het begin na, voel ik mij topfit. Ik sport nog lekker. Of nou ja, dat heb ik weer opgepakt. In mijn twee maanden Bali voelde sporten nog niet heel goed. Ik surfte een paar keer per week (op kleine golven, dat kon prima volgens de huisarts), heb veel gewandeld en wat yoga gedaan, maar verder was het niet heel sportief. Maar nu ik weer in Nederland ben, had ik ook weer echt zin om mijn sportroutine op te pakken. Ik sport dus weer zo’n 3 x per week. Ik merk wel een groot verschil qua uithoudingsvermogen hoor. Waar ik normaliter op 100% zat, is 70% nu het nieuwe 100%. Maar goed, hoort erbij zeggen ze.

Ook qua eten gaat het allemaal goed. Ik lust nog steeds alles, geen gekke cravings, soms wel wat meer honger, maar geen gekke dingen. Hopelijk blijft dat zo en zit ik niet over 3 maanden met mijn neus in de augurken met slagroom… we gaan het meemaken…

Wat betekent mijn zwangerschap voor I Love Health?

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl