HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Durf jij de Koud douchen Challenge aan?

Geplaatst op 08/06/2018 door Ookgoed

Van een doorgewinterde koukleum veranderde ik de afgelopen weken in een fanatieke ‘koude doucher’. Als iemand mij dat een paar weken geleden vertelde, zou ik diegene echt vierkant uitlachen. Maar, met handige tactieken heb ik de koude douche toch echt veroverd. En nu daag ik jou uit hetzelfde te doen! Doe volgende week mee met de OokGoed! Koud douchen Challenge via Facebook!

Energiek en fit in het voorjaar

Een koude douche nemen is echt geen rocket science. Maar, het vraagt wel flink wat doorzettingsvermogen en een portie moed om die koude stralen te trotseren. Helemaal als je het niet bent gewend én je zoals mij een bibberbil eersteklas bent. Tip: start met koud douchen in de zomer! Of het zweterige, plakkerige voorjaar zoals nu. Dan heb je het toch ontzettend warm en zijn die koele spetters echt heel erg welkom. Tegen de tijd dat het weer herfst of winter is, ben jij al helemaal gewend (en een beetje verliefd) op die koude douche. En ik merk écht dat ik mij fitter voel. Ik heb na die ene koude minuut veel meer energie en voel mij ook nog eens lekker relaxed!

lees verder:

https://www.ookgoed.org