HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Hoelahoepen is teamwork

Geplaatst op 09/06/2018 door Ookgoed

De Bodyhoop meenemen naar het werk was mijn beste idee ever. Leren van elkaar is immers veel leuker dan afkijken van een video. Wat blijkt, ik heb collega’s met hoelahoep-talent. Soepel in de heupen, de swing snel te pakken. Ja zelfs de mannen! Ok, sommige dan. Zo oefent mijn manager in zijn kantoor, met het licht uit, want niemand mag hem zien. Collega’s die – overigens met het licht aan  – een eerste poging wagen moedig ik aan. Natuurtalentcollega’s vraag ik om tips.

Omstoot gevaar

Ik leer dat je heus niet de hele werkvloer nodig hebt om te hoelahoepen en je al helemaal niet heftig hoeft rond te draaien met je complete lichaam. Dat scheelt, want die vreemde moves zagen er wel een beetje gek uit. Gewoon steady gaan staan met je benen een beetje gespreid, je rechtervoet iets meer naar voren plaatsen dan je linker en klaar ben je! Fijn, zo is je kop koffie, het beeldscherm en jouw favoriete collega compleet veilig. Geen (om)stoot gevaar.

lees verder:

https://www.ookgoed.org