HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

LED Licht therapie zorgt voor een mooiere huid

Geplaatst op 01/06/2018 door vivonline

Wat is LED Facial Mask?

LED- Licht therapie (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) en wordt sindsdien toegepast ter verbetering van wondgenezing en weefselgroei en om verouderingsprocessen in de ruimte te vertragen. In de cosmetische geneeskunde wordt LED-therapie gebruikt voor huidverjonging en huidverbetering.

BELANGRIJK; Led Therapie masker produceert geen zonlicht en geen UVA- en UVB straling. De huid kan niet verbranden en wordt niet bruin.

 

Hoe werkt LED Therapie Masker?

LED Therapie Masker bevat 495 LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. Deze lichtgolven dringen door in de huid en stimuleren daar, afhankelijk van de lichtkleur, cellen die zorgen voor de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid. Ook stimuleren de lichtgolven de herstellende processen die in de huid plaatsvinden. Door de diverse golflengtes te combineren, kunnen verschillende processen in de huid tegelijkertijd worden beïnvloed.

lees verder:

https://www.vivonline.nl