HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Mijn ervaring met mindfulness (op Bali)!

Geplaatst op 16/06/2018 door ilovehealth

Je comfort zone, wat is die toch lekker veilig, warm, fijn en vertrouwd. Je weet hoe dit voelt, wat je erin doet en wat er kan gebeuren. Maar soms kan dit ook wel heel saai zijn. Ik ben er dan ook voor om af en toe uit die comfort zone te stappen. Een goed voorbeeld daarvan is de mindfulness coaching die ik in Bali deed bij Nadja. Ik raakte aan de praat met Nadja, een Nederlandse chick die op Bali woont. Zij vertelde enthousiast over haar coaching en ik vond het super interessant, maar wel een beetje uit mijn comfort zone… haha! Is het niet te zweverig voor me, vroeg ik me af? Ik ben best wel down to earth namelijk. En wat is ‘mindfulness’ überhaupt? Ik hoor er al een aantal jaar veel over, maar had me er nog niet eerder in verdiept. Ik besloot ‘eens gek’ te doen en de coaching bij Nadja te volgen. Nadja kwam zelf immers over als een hele normale meid, geen geitenwollensokken-zwever, dus dat moest goed komen. En het is healthy for the mind! Helemaal I Love Health dus. Geen excuus meer. Let’s do it!

Wat is mindfulness?

“Mindfulness betekent aandacht geven op een bepaalde manier, gericht, in het hier en nu, niet (ver)oordelend” – Jon Kabat-Zinn

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl