HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Moeder zijn en thuiswerken? Dit zijn mijn 10 persoonlijke tips!

Geplaatst op 13/06/2018 door love2bemama

Ik werk al acht jaar vanuit huis. Succesvol! Het was in het begin een hele strijd. Ik werkte daarnaast ook nog twee dagen. Toen ik daar eenmaal mee gestopt was kreeg ik al meer rust. Ik wil niet zeggen dat het makkelijk is want het vraagt wel discipline  en doorzettingsvermogen. Het was voor mij best zoeken naar de juiste balans. Of ik die heb gevonden weet ik niet maar wellicht heb je wat aan mijn persoonlijke tips moeder zijn en thuiswerken combineren.

Moeder zijn en thuiswerken?

In eerste instantie klonk het mij altijd als muziek in de ogen: thuis werken met de kinderen en geen gedoe met de opvang. Op dat laatste heb ik mij wel verkeken moet ik zeggen. Ik vond het heel fijn dat ik geen opvang voor ze hoefde te regelen maar ik was ook erg blij toen ze alle drie naar school gingen. Toen pas had ik echt de rust om mij een paar uur per dag op mijn werk te storten.

Vooropstaat dat thuiswerken met kinderen best lastig is en het vraagt veel van je. Maar als je er bewust voor kiest en ervoor wil gaan dan gaat het je lukken.

Lees verder op www.love2bemama.com