HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Plasticvrij op kantoor! #stopmetplastic

Geplaatst op 12/06/2018 door Ookgoed

De OokGoed!-redactie is helemaal in de ban van plasticvrij leven. Enthousiast spammen we de groepsapp met allemaal handige plasticvrije tips en gadgets. Opeens zien we overal om ons heen plastic. Bijna alles is ervan gemaakt. En dat werkt verstikkend. Daarom geven wij deze tips voor een plastic proof-werkdag! Wat is jouw favoriete item?

Drinkbekers van RVS

Plastic ain’t fantastic. Verre van zelfs. Inmiddels staat bij het gros van werkend Nederland braaf een Dopper op het bureau. Helemaal geweldig! Maar wil je écht helemaal plasticvrij? Ga dan voor een bio-bidon van bijvoorbeeld het Nederlandse merk Retulp. Uiteraard helemaal BPA-vrij en milieuvriendelijk. Hun bio-bidon is gemaakt van rietsuiker en de thermosbekers bestaan uit PLA maïs. Of kies voor het merk Klean Kanteen. Roestvrijstalen drinkbekers met een bamboedop. Ze hebben ook varianten voor kleine kinderen! Ecoffee Cup heeft zelfs bekers helemaal van bamboe! Kan allemaal in de vaatwasser, gaat ontzettend lang mee, is lief voor het milieu én is ook nog eens mooi om te zien. Natuurlijk kun je ook gewoon een glazen theeglas of stenen beker meenemen van huis. De meesten passen met gemak onder de koffieautomaat op het werk! #stopmetplastic

lees verder:

https://www.ookgoed.org