HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

Ruil een komkommer in voor een Hendrick’s Gin & Tonic

Geplaatst op 06/06/2018 door happyinshape

Wij tippen: nieuwe pop-up bar De Komkommerkantine. Op 14 juni, tijdens World Cucumber Day, kun jij de beste gin tonic's hier drinken! Enige wat je hoeft te doen, is een komkommer mee te nemen. 

Hendrick's

Hendrick’s Gin is op unieke wijze geïnfuseerd met rozen en komkommers en wordt daarom het best gegarneerd met een schijfje komkommer. Op 14 en 15 juni brengt de gin een jaarlijkse ode aan de wonderbaarlijke groente door heerlijke rariteiten toe te voegen aan alledaagse dingen. Mocht je je portefeuille thuis vergeten zijn, maar wel een komkommer in je designerhandtas hebben, dan mag je aanschuiven in De Komkommerkantine en gratis een gin tonic nuttigen. Kijk voor meer informatie 

De Komkommerkantine is van 14 t/m 15 juni 2018 geopend. Iedereen die zich wil aanmelden (dit kan via een whatsappje naar  +316 54 34 59 23) moet minimaal 18 jaar of ouder zijn en zich kunnen legitimeren. Per persoon kan er 1 drankje worden afgenomen op vertoon van een (echte) komkommer. 

lees verder:

https://happyinshape.nl