HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

10x de leukste green hotspots wereldwijd

Geplaatst op 04/06/2019 door happyinshape

1. Kopenhagen: Noma 

Wat: Noma, het Deense restaurant dat jarenlang werd verkozen tot World’s Best Restaurant en dat twee Michelinsterren heeft, veranderde onlangs zijn formule in een urban farm-concept met louter natuurlijke producten. Het restaurant is gelegen op het trendy, voormalig industrie- terrein Refshaleøen. De keuken richt zich helemaal op de seizoenen met de focus op Scandinavische visgerechten van januari tot juni, groenten in de zomermaanden en biologisch vlees van 15 oktober tot 21 december. Kopen/proeven: Laat je verrassen door de kok, want alle culinaire hoogstandjes in dit restaurant zijn even lekker. Wel even tijdig reserveren. Info:Refshalevej 96 in Kopenhagen, noma.dk

2. Berlijn: Kollwitzplatz 

Wat: Een grote biologische farmer’s market in de Berlijnse kunstenaarswijk Prenzlauer Berg, elke donderdag en zaterdag. Meer dan vijftig stands met verse biologische produc- ten van lokale boeren, maar ook veel leuke handgemaakte tassen, sieraden en kleding. De markt op donderdag begint pas om twaalf uur, zodat de boeren groentes en fruit diezelfde ochtend nog kunnen oogsten en afleveren op de Kollwitzplatz. Extra gezellig: er is vaak livemuziek. Kopen/proeven: De verse asperges (als het ’t seizoen is) waar Berlijners al vroeg voor in de rij staan, omdat het de beste van de stad zijn. En de veganistische speltwafels moet je ook zeker proeven.
Info: 10435 Berlin Prenzlauer Berg 

lees verder:

https://happyinshape.nl