HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

9 x tafel tips voor romantisch thuisdiner

Geplaatst op 10/06/2019 door beaufood


1. Zelfgeschreven menukaartjes

Oké, menukaartjes zijn misschien wat overbodig wanneer je samen kookt en dus beide weet wat er op tafel komt te staan, maar wanneer het een verrassing is voor een van jullie twee vind ik ze echt een must voor op tafel. Snor ergens een vel dik papier op, knip er twee langwerpige menukaarten uit en schrijf daar (liefst met goud want: dat staat zo leuk) de gerechten op. Hartje erbij, helemaal leuk!

2. Takjes groen

Je ziet ze regelmatig op Pinterest voorbijkomen, prachtig gedekte tafels op bruiloften of voor etentjes met vrienden. Negen van de tien keer ligt er een takje groen op of naast de borden, is dat je wel eens opgevallen? Zo’n eenvoudig takje groen fleurt per direct de hele tafel op.

3. Stoffen servetten

Stoffen servetten hebben iets chics vind ik. Plus ze zijn ook nog eens handig natuurlijk aan tafel. Investeer eenmalig in een paar mooie stoffen servetten en je hebt er jaren plezier van.

Lees verder op www.beaufood.nl