HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Cottage cheese recepten: 5 x lekker, fris & gezond

Geplaatst op 09/06/2019 door followfitgirls


Lekker, fris & gezond

Op cottage cheese raak ik nooit uitgekeken (of kan ik beter uitgegeten zeggen ;-) ), maar vooral in de zomer vind ik het heerlijk om er van alles en nog wat mee te maken. Zodra ik zie dat de bodem van het bakje ‘gezond, lekker en fris’ in het zicht is, ren ik (bij wijze van spreken) naar de supermarkt om een nieuwe voorraad in te slaan.

Cottage cheese is niet alleen super lekker, er zit nauwelijks vet in, is koolhydraat- en caloriearm en barst van de eiwitten.

Deze hele jonge kaas past dus prima bij een gezonde en sportieve levensstijl. Zoals ik al zei kun je er in de keuken eindeloos mee variëren. Eerlijk gezegd had ik wel tig recepten kunnen opnoemen, maar om het niet te langdradig voor je te maken heb ik me (netjes) ingehouden met deze 5 recepten met cottage cheese als resultaat.

5 x Cottage cheese recepten

  1. Crispy crackers met avocado, radijsjes & peper

    Niet alleen op een (geroosterde) boterham is het lekker, ook op een crispy cracker smaakt cottage cheese onweerstaanbaar lekker.

  2. Frisse bleekselderij met tuinkers

    In zo’n 10 minuten tover je een paar ‘saaie’ stengels bleekselderij om in een frisse snack of borrelhapje.

    Lees verder op www.followfitgirls.com