HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

#DigitalDinnerDetox in huize I Love Health!

Geplaatst op 11/06/2019 door ilovehealth

Wellicht heb je het voorbij zien komen op Instagram: vorige week deden wij een Digital Dinner Detox thuis. En dat klinkt moeilijker dan het is, maar eigenlijk is het niets meer dan geen schermen tijdens het avondeten! Zo simpel en logisch als het klinkt, zo weinig gebeurt het. Bij ons thuis niet en ook bij heel veel andere mensen niet, begreep ik via Instagram door alle reacties. Gek eigenlijk he, want dat kwartiertje met elkaar aan tafel, zou toch gemakkelijk zonder schermen moeten kunnen?

Het is nu ook weer niet zo dat ik het hele diner whatsappend doorbreng, maar er wordt heus wel eens door ons op de telefoon gekeken tijdens het eten of als er een ‘belangrijk’ belletje binnenkomt (wat natuurlijk nooit écht belangrijk is), wordt deze ook wel eens opgenomen. En we eten soms ook voor de tv… slecht ja, ik weet het.

Toen ik op Instagram in een poll vroeg wie zich telefoonverslaafd vindt, antwoordde maar liefst 93% met ja… OMG. Begrijp me niet verkeerd,  ik heb ook ‘ja’ gezegd, maar ik dacht dat er niet zo veel verslaafde gekkies met mij waren. Maar wel dus… voel ik mij in elk geval iets minder slecht. Maar het is wel echt iets waar we wat aan moeten doen toch? Ik, en die andere 97% eigenijk ook!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl