HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Podcast tip: Man man man, dat is genieten!

Geplaatst op 18/06/2019 door NiceDay

Man man man, de podcast

Link podcast
Drie vrienden van begin dertig gaan tijdens iedere podcast aflevering in op een bepaald thema en daarbij stellen ze zichzelf de vraag “hoe mannelijk zijn we eigenlijk?”. De mannen zijn alledrie werkzaam bij de radio waardoor ze weten hoe ze luisteraars kunnen boeien. Ze zijn erg open over hun ervaringen, nemen elkaar lekker in de zeik en er wordt vooral een heleboel gelachen! Daarnaast is het leuk om te luisteren naar hoe mannen omgaan met bepaalde situaties in hun leven en hun kijk hierop (met name aflevering 3 van seizoen 1 is enorm hilarisch).

College tour met Peter Pannekoek

Link uitzending
Misschien heb je Peter Pannekoek weleens gezien als huiscomedian bij DWDD of zijn aandeel in de bekende roasts bij Comedy Central. In deze aflevering van College Tour wordt hij geïnterviewd door Matthijs van Nieuwkerken over zijn vak en hoe zijn shows tot stand komen. Hij kan op een grappige en leuke manier vertellen hoe hij zich heeft ontwikkeld als comedian. Ook staat hij stil bij zijn grote helden. Als je meer wilt weten over hoe een comedian aan het werk gaat en hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen dan is dit interview het kijken waard.

Lees verder op www.HaveANiceDay.com