HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 117 makkelijke recepten

Geplaatst op 12/06/2019 door linda

Goedemorgen, ik wilde weer eens een stukje typen over hoe snel de tijd gaat. Nou dat vind ik een beetje afgezaagd, maar toch voelt het wel zo. Nog 6 weken en dan hebben de kinderen al zomervakantie. Voordat het zover is, heb ik nog genoeg te doen. Niet alleen zakelijk maar ook privé. Dit weekend staat weer in het teken van klussen. Na de meivakantie hebben wij dit weer opgepakt en met de dag wordt het huis gezelliger en leefbaarder. Straks gaan we weer op pad om te kijken voor een nieuwe eettafel. Heerlijk.

Over lekker gesproken, het weekmenu zit weer vol smakelijke recepten. Soms heb ik er moeite mee om te bedenken wat er nu weer in de planning opgenomen moet worden. Dit keer heb ik mij laten inspireren door mijn Pinterest account. De tagliatelle met romige prei saus is daar een dikke hit. De beef teriyaki doet het goed bij de barbecue recepten en de Thaise kip ziet er lekker kleurrijk uit. Voor het vismomentje deze week, schuif je een witvisfilet met mosterdsaus en groente de oven in.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 117 makkelijke recepten


lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl