HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #96 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 15/06/2019 door mindyourfeed

En weer een week voorbij….. Ho, stop de tijd! Echt, voor mijn gevoel gaan we met een sneltreinvaart richting de zomervakantie terwijl ik in mijn hoofd nog het idee heb dat we net begonnen zijn aan 2019. De dagen vliegen voorbij en ik ben lekker bezig. Druk ook wel, maar dat vind ik een stom woord. Iedereen is altijd maar druk… De meiden zijn tussendoor steeds dagen vrij van school, dus ik moest mijn werk ook in minder tijd doen. Dat zal er ook vast mee te maken hebben dat ik het overzicht af en toe een beetje kwijt ben. Tussen alle bedrijven door en in alle hectiek die het hebben van 2 bedrijven, een gezin en weet ik veel allemaal meer met zich meebrengt, ben ik blij dat het zaterdagochtend is. Even zitten met koffie en een weekmenu uitschrijven. Dat brengt rust! Straks het sportveld op en daarna de boodschappen doen. En dan ga ik in de zon zitten hoor! Fijn weekend!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #96 makkelijke maaltijden

Maandag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl