HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #97 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 29/06/2019 door mindyourfeed

Ho, wacht, stop de tijd…. Echt, het is niet normaal hoe snel dagen en weken voorbij kunnen vliegen. Ik kan het bijna niet meer bijhouden en ben steeds blij als ik de week weer heb overleefd…. Zonder heel dramatisch te doen hoor overigens, maar het programma is goed gevuld. Ook voor de kinderen lijkt het een grote race tegen de klok. De zomervakantie staat al over 3 weken voor de deur en op school is het hectisch. Juffenverjaardagen, jaarafsluitingen, nog de laatste toetsen en boekbesprekingen. Elk jaar neem ik me voor dit anders te doen en meer rust in te bouwen. En elk jaar komt het weer op hetzelfde neer. Vast totaal niet herkenbaar… haha! Dit weekend zijn wij een weekendje weg en ontsnappen we even aan de drukte. Als je mee wilt kijken achter de schermen, volg mij dan vooral op Instagram! En om voor volgende week wel weer een beetje structuur aan te brengen, zet ik wel gewoon weer een weekmenu klaar. Dat zorgt voor een beetje orde in deze laatste drukke weken voor de vakantie. Pak lekker een kop koffie erbij en schrijf weer mee!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #97 makkelijke maaltijden

Maandag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl