HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Annika’s week: Hoe wij toch ons huwelijk vieren + de chocolade hemel?

Geplaatst op 22/06/2020 door UitPaulinesKeuken

Wat een leuke en volle week heb ik achter de rug. Afgelopen vrijdag was het 19 juni, de dag dat wij eigenlijk zouden gaan trouwen. Het was toch een beetje gek dat deze dag aanbrak en zo aan ons voorbij ging. Maar niet helemaal, want we hebben er wel even bij stil gestaan. In de ochtend had ik een familie fotoshoot gepland met Jesje en in de middag gingen we bootje varen. Pauline had heerlijke cupcakes gemaakt voor ons. Op deze manier voelde deze dag toch nog een beetje speciaal.

Verder was het natuurlijk prachtig weer. Goede reden om er op uit te gaan. We zijn naar het strand geweest, naar Onder de Platanen (kidsproof!) en ik had met Pauline voor het eerst weer een event. En niet zomaar één. We kregen een exclusieve tour door de Tony’s chocolate bar in Amsterdam. En zondag vierden we natuurlijk vaderdag. Ben je benieuwd hoe ik Chris verrast heb? Lees dan snel verder!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl