HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Eenpansgerecht met groenten, falafel en feta

Geplaatst op 30/06/2020 door beaufood

Dit eenpansgerecht met groenten, falafel en feta en echt fantastisch voor iedereen die zin heeft in een gezonde en lekkere avondmaaltijd, maar daar zo min mogelijk tijd (en vaat) aan wil besteden. Dit gerecht staat met vijftien minuten op tafel! Sinds ik ben bevallen ben ik hélemaal into de eenpansgerechten. Eerlijk, hoe fijn is het om gewoon lekker alles in één pan te bereiden? Je vaat bestaat letterlijk uit een snijplank en een koekenpan. Oké, en twee borden ;)

Dit eenpansgerecht bestaat uit veel groenten (waaronder courgette en knapperige sugar snaps), zoete aardappel en gebakken falafel. Kant en klare falafel wel te verstaan want: lekker binnen vier minuten klaar. Ik ben op het moment aan het experimenteren met hét perfecte falafel recept, maar er moet nog wat aan gesleuteld worden dus dat recept komt binnenkort online. Ik ben van plan een aantal porties falafel in te vriezen zodat ik altijd wat op voorraad heb. Handig voor dit soort maaltijden!

Lees verder op www.beaufood.nl