HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Hoeveel kost een kind opvoeden in het eerste levensjaar?

Geplaatst op 28/06/2020 door love2bemama

Hoeveel kost een kind opvoeden? Kinderen kosten geld. Dat is iets waar geen enkele onduidelijkheid over bestaat. Luiers, eten, kleding, school, hobby’s… Het is slechts een greep uit de voornaamste kostenposten waar je als ouders zijnde mee te maken krijgt vanaf de eerste dag dat je jouw kind in je armen mag nemen. Maar hoeveel kost een kind opvoeden precies? En waar moet je als ouders echt rekening mee houden? In dit blog lees je daar meer over.

Een kind opvoeden kost geld

Hoeveel kost een kind opvoeden? Dat kinderen geld kosten is iets waar je al bewust van wordt gemaakt in de zwangerschap. Denk aan de aanschaf van een babykamer, een kinderwagen en overige verzorgingsproducten voor baby’s die essentieel zijn na de zwangerschap en bevalling. Hier blijft het ook niet bij. Ook na de geboorte blijf je geld uitgeven aan je kind. Natuurlijk kan je het zo duur maken als je zelf wilt. Tenslotte hoef je niet per se de duurste producten te kopen om je kind gezond en gelukkig op te voeden, maar geld uitgeven? Dat doe je sowieso. Hoe goedkoop je het ook maakt. 

Lees verder op www.love2bemama.com