HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Indiase curry met kikkererwten en vegan kaasblokjes

Geplaatst op 20/06/2020 door feelgoodbyfood

Indiase curry, mijn favorieten maaltijd! Op basis van specerijen, kruiden (massala), tomaat of paprika en bouillon. Met kikkererwten, groenten en Paneer (Indiase kaas). Zo lekker! Ben jij net als ik ook zo gek op curry, maar wil je het gerecht liever helemaal plantaardig houden en iets nieuws proberen? Maak dan deze geurige Indiase curry met kikkererwten en vegan kaasblokjes. Heerlijk, voedzaam en plantaardig comfort food!

Plantaardige kaasblokjes van SoFine

Misschien ken je het merk SoFine al van de plantaardige vleesvervangers, maar ze hebben nu ook SoFine SoCheeze Cubes! Plantaardige blokjes kaas op basis van biologische soja, gemarineerd in zonnebloemolie met kruiden en specerijen. Naast dat dit product plantaardig is, zijn er nog meer voordelen. De blokjes bevatten minder calorieën dan feta/witte kaas, bevatten geen lactose, zijn laag in zout en hebben een zeer laag verzadigd vetgehalte. Niet alleen beter voor de planeet en de dieren, maar ook voor je eigen gezondheid!

Deze SoCheeze Cubes zijn heerlijk op een borrelplank, maar ook ideaal om bijvoorbeeld feta/witte kaas te vervangen in gerechten. Denk aan een salade, een pasta, in een wrap of dus in een Indiase curry. Wanneer je de blokjes kaas aan een salade toevoegt, heb je ook meteen een smaakvolle dressing, omdat dat de blokjes in olie zijn gemarineerd. De SoCheeze Cubes zijn te koop bij de (grotere filialen van de) Albert Heijn en je vindt ze in het gekoelde kaasschap. 

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl