HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Mijn kleuter is een LEGO-virtuoos

Geplaatst op 03/06/2020 door love2bemama

Mijn zoontje (4) is helemaal fan van LEGO. Zijn eerste setje kreeg hij voor zijn vierde verjaardag. ‘Dit is het beste cadeau van de hele wereld’ was zijn reactie. Helaas voor hem vond ik het niet zo’n goed idee dat hij het doosje al op zijn verjaardagsfeestje open zou maken. Bang dat hij meteen al steentjes kwijt raakt, nu al zijn vriendjes ook rondlopen. Dat hebben we geweten! Het leverde een hele hoop stennis op. Het is wel duidelijk; mijn kleuter is een LEGO-virtuoos. Hij wil de hele dag bouwen met LEGO en daar maak ik mij soms wel een beetje zorgen om…

Mijn zoon en zijn lego verslaving

Wisten wij veel dat hij zich zou ontwikkelen tot een LEGO-addict. Hele dagen kan hij bouwen met zijn LEGO. Vooral het bouwen volgens de bijgeleverde boekjes vind hij geweldig. Hoe meer variatie hoe beter. Na 3 keer dezelfde set gebouwd te hebben, kan hij het bijna uit zijn hoofd nabouwen. Hij weet precies welke steentjes bij welke LEGO set horen. Hoe hij dit doet, geen idee. Ik heb totaal geen geheugen voor dit soort details. Soms vraagt hij of ik hem mag helpen. En wat mag ik dan doen? Het domme werk, het zoeken van de juiste steentjes. Daar heeft hij het geduld vaak niet voor.

Lees verder op www.love2bemama.com