HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Pompoen met burrata en pesto

Geplaatst op 09/06/2020 door beaufood

Leonie (van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet) heeft niet stilgezeten in deze corona-crisis. Opgesloten zitten met dit fantastische weer is voor niemand leuk, maar geef die meid een dakterras, een barbecue en een camera en ze knalt samen met haar lover Jan in zes weken tijd een héérlijk e-book in elkaar vol met fantastische barbecue gerechten. Super tof! In Gruwelijk Grillen vind je uitgebreide gerechten voor de echte barbecue fanaten, maar ook simpele gerechten voor als je zin hebt in iets lekkers, maar niet te moeilijk wilt doen. De helft van de recepten is vega en de andere helft bestaat uit vlees en vis. Kortom: dit e-book wil je hebben met dit lekkere weer! Je koopt Gruwelijk Grillen voor maar €6,95 op haar blog, Etsy of Bol.com.

Hieronder vind je een van de recepten uit Gruwelijk Grillen. Geroosterde pompoen met burrata en groene. Echt een top combi en perfect als side dish!  

Dit heb je nodig voor deze pompoen met burrata en pesto / 4 personen

  • 2 Hokkaido pompoenen
  • 1 bol burrata
  • 1 el pijnboompitten
  • beetje cayennepeper
  • olijfolie

Lees verder op www.beaufood.nl