HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Sportkleding kopen? Hier moet je op letten!

Geplaatst op 18/06/2020 door followfitgirls

Regelmatig krijgen we de vraag wat wij nou fijne sportkleding vinden. Het is natuurlijk heel persoonlijk wat je fijn vindt of wat niet. Toch heb ik wel een paar tips voor je zodat je weet waar je op moet letten als je sportkleding gaat kopen.

1: Welke sport ga je beoefenen?

Het lijkt een open deur: als je gaat zwemmen dan heb je een badpak aan en als je gaat hardlopen waarschijnlijk niet ;-) Het verschil tussen de sporten is minder groot wanneer het gaat om hardlopen, krachttraining of bootcamp. Toch kan het heel waardevol zijn om juist ook in die situaties stil te staan bij de kleding die je draagt.

Hardlopen

Een fijne hardloopbroek heeft een zakje – het liefst met rits – waar je je sleutels in kwijt kunt. Ook is het fijn als een hardloopbroek wat steviger is, zodat alles (lees: billen / borsten / love handles) op z’n plek blijft zitten. Met een hoge taille voorkom je dat je broek afzakt tijdens het rennen.

Lees verder op www.followfitgirls.com