HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Vegan eten met kinderen: zo doe je dat!

Geplaatst op 07/06/2020 door love2bemama

Het effect dat voeding op lichaam en geest heeft vind ik super interessant. Ik ben er dan ook al jaren bewust mee bezig, zeker sinds ik kinderen heb probeer ik suikers te beperken en te koken met producten die zo puur mogelijk zijn. Het afgelopen jaar zijn we als gezin steeds minder vlees gaan eten, totdat we er een paar maanden geleden helemaal mee zijn gestopt. Sinds kort eten we helemaal vegan. Maar vegan meten met kinderen, hoe doe je dat? In deze blog vertel ik je hoe wij dat hebben gedaan en geef ik je tips voor vegan eten met kinderen.

Vegan eten met kinderen: bewustwording

De absurde proporties van de vleesindustrie, het dierenleed en het negatieve effect op het milieu waren in eerste instantie mijn drijfveren. Maar gaandeweg kwam ik er ook steeds meer achter dat het eten van dierlijke producten helemaal niet zo gezond is als dat ik dacht. Het kijken van the Game Changers op Netflix gaf het laatste zetje om helemaal over te gaan naar een plantaardig dieet. We gingen vegan eten met kinderen.

Lees verder op www.love2bemama.com