HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Tips om iemand die je verloren bent toch een beetje dichtbij jezelf te houden

Geplaatst op 30/06/2021 door boostyourhealth

Hoe mooi is het als je een blijvende herinnering kunt houden aan een dierbaar persoon. Denk bijvoorbeeld een aan een prachtige ketting met daarin wat as verwerkt. Zo houd je de persoon toch nog een beetje dichtbij je en heb je iets om aan vast te houden en te koesteren. Verlies is altijd heel heftig en sommige hebben dit afgelopen periode tijdens de epidemie nog harder gemerkt. Begrafenissen die kleinschalig moesten zijn, familieleden die geen afscheid konden nemen en het idee dat je iemand niet meer kon knuffelen voordat hij overleed was heel triest en verdrietig. Wij geven je 5 tips om iemand die je verloren bent toch een beetje dichtbij jezelf te houden. Lees je mee?

Kies voor een tattoo met daarin as verwerkt

Je ziet ze al vaker voorbij komen de prachtige kleine of daadkrachtige grote tattoos met een prachtig verhaal. Tegenwoordig kun je hierin ook as verwerken, waardoor het naast een prachtig herinnering van de tattoo nog een meerwaarde heeft en zo die persoon nog meer te eren of dichtbij je te voelen.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl