HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

6 tips voor als jij onzeker in de sportschool bent!

Geplaatst op 30/06/2021 door optimavita

De sportschool…voor veel mensen een ontzettend spannende plek om heen te gaan. Zijn daar niet allemaal fitte mensen? Hoe moet ik in hemelsnaam al die apparaten gebruiken? Wat zullen anderen wel niet van me denken? Ben ik niet te dik, te dun, niet gespierd genoeg? Draag ik wel de juiste kleding? Gedraag ik me niet vreemd? Er zijn ZO veel redenen om onzeker te zijn in de sportschool! Vandaag geef ik je mijn tips.

1. Kies de juiste sportschool

De sfeer kan per sportschool onwijs verschillen. Ik ben in heel veel sportscholen geweest waar ik me prettig voelde, maar ook in sportscholen waar zelfs ik als fitness-lover me onzeker voelde! Vraag eens een rondleiding of een proefles aan op verschillende plekken. Kijk hoe de sportschool eruit ziet? Wat voor mensen lopen er rond? Hoe word je behandeld door het personeel? En het allerbelangrijkste: hoe voel jij je als je er rondloopt? Geloof me, je kunt beter 10 minuten verder rijden/fietsen naar een sportschool waar jij je prettiger voelt, want dat is ZO belangrijk. In sommige sportscholen zijn inderdaad vooral fitte mensen, maar in de meeste sportscholen is dat écht niet zo en loopt gewoon iedereen er rond ♥.

Lees verder op www.Optimavita.nl