HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Baby met open ruggetje: het verhaal van Veda (1)

Geplaatst op 08/06/2021 door love2bemama

Myrthe en Frank zijn de ouders van Veda. Tijdens de 20 weken echo kregen ze verschrikkelijk nieuws te horen over de gezondheid van hun baby: ze had een open ruggetje. Ze kwamen voor een hartverscheurende keuze te staan. Myrthe doet haar verhaal om Veda te eren en ouders in een soortgelijke situatie, met een baby met open ruggetje, een hart onder de riem te steken. Veda is geboren en overleden na 23 weken zwangerschap. Dit is deel 1 van haar verhaal.

Myrthe heeft haar verhaal aan Love2BeMama opgestuurd. In samenspraak met haar hebben wij het verhaal omgezet tot een blog. Er zijn twee blogs gepubliceerd ter ere aan Veda ❤️

De uitgerekende datum 

31 januari 2021: Over 4 dagen is de uitgerekende datum van jou, lieve Veda. Een datum die belangrijk is, waar we naar toe leven om jou hier te verwelkomen. Een hartenwens van Frank en mij, die in vervulling zal gaan.
Ik kan niet zeggen of de tijd nu snel is gegaan of juist traag. Mijn buik is leeg, mijn hart huilt. Vandaag voel ik sterk de behoefte om wat woorden op papier te zetten. Ik vind het regelmatig moeilijk om te verwoorden hoe het met me gaat als ik deze vraag krijg.
Het helpt mij om mijn beleving op te schrijven, om te vertellen waar ik nu sta in mijn proces. 

Lees verder op www.love2bemama.com