HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Buitenspeelspelletjes van vroeger: 7 Nostalgische spelletjes voor je kinderen

Geplaatst op 29/06/2021 door love2bemama

Vroeger brachten, de meeste van ons, het overgrote deel van onze tijd buiten door. Nog zonder mobiele telefoons en eigenlijk verdomd weinig om onszelf te vermaken. Dus… Verzonnen we zelf maar wat! Op een een of andere manier verveelde we ons nooit. Niet zo gek, want we hadden een tal van buitenspeelspelletjes waarmee we ons konden vermaken als we buiten gingen spelen. Deze buitenspeelspelletjes van vroeger heb ik verzameld in dit blog. Introduceer ze bij je kids en ga terug in de tijd!

Het lijkt zo lang geleden. Die tijd dat we naar binnen moesten als de lantarenpalen aangingen. En we gingen ook echt niet eerder. De enige reden om weer naar huis te gaan omvatte vooral iets eten en drinken en (vliegensvlugge) plaspauzes. In de tussentijd was het vooral ravotten, rennen en heel veel lachen geblazen. Voor ons waren het geen spacescooters, elektrische steps, drones of hoverboards waarmee we ons bezig hielden, maar ‘ouderwetse’ buitenspelspelletjes. Hier een kleine opsomming van de meest populaire, buitenspeelspelletjes van vroeger. Hoeveel van deze spelletjes spelen je eigen kinderen nu ook nog?

Lees verder op www.love2bemama.com