HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Dagje weg met jonge kinderen: Wat kan je doen?

Geplaatst op 27/06/2021 door love2bemama

De zomervakantie staat bijna voor de deur. Heb jij er ook al zin in? De zomervakantie is natuurlijk hét moment om lekker met je kids op pad te gaan. Zeker nu er weer veel dingen mogelijk zijn. Oudere kinderen zijn blij met een pretpark of waterpark, als er maar een klein beetje actie in zit dan zit je wel goed. Maar wat doen we met de kleinste kinderen? Wat is een leuk dagje weg met jonge kinderen? Wij hebben de leukste tips voor jou uitgezocht.

Als je een dagje weg gaat met de kleintjes dan let je op heel andere dingen dan wanneer je met oudere kinderen op pad gaat. Zo is Walibi natuurlijk geweldig voor kinderen die in de meeste achtbanen kunnen, maar met een peuter of kleuter loop je hier het risico om je stierlijk te vervelen. Gelukkig is er ook genoeg keus voor de allerkleinsten onder ons. Leuke dagjes weg voor met jonge kinderen waar zowel je kind, als jullie als ouders het onwijs naar je zin gaan hebben. 

Lees verder op www.love2bemama.com