HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Door deze 5 kleine aanpassingen vliegen je (corona)kilo's eraf

Geplaatst op 22/06/2021 door happyinshape

Hoewel het niet nodig is, kan het best zijn dat je net wat lekkerder in je vel zit als je afscheid neemt van je extra coronakilo's. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij hebben 5 kleine, simpele aanpassingen voor je leefstijl die er in no time voor kunnen zorgen dat jij op je gewenste gewicht zit.

1. Verander je vruchtensapje 

Vervang je vruchtensapje door verdunde vruchtensap of water met stukjes fruit erin. Gewone vruchtensappen bevatten namelijk van nature meer suikers en dus ook calorieën. Toch meer fruit binnenkrijgen? Kies dan voor een gewoon stuk fruit om te eten dan de sap-variant.

2. Ga niet over je grenzen heen 

Bepaal voor jezelf wanneer je vol zit, en stop dan daarvóór met eten. Als je op 80% van je normale porties stopt met eten, en je vervolgens 20 minuten wacht, zul je merken dat je een verzadigd gevoel hebt. Je lichaam heeft namelijk 20 minuten nodig om het eten een plekje te geven en het te verteren.

Lees verder op www.Happyinshape.nl