HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

EHBO bij kinderen masterclass

Geplaatst op 25/06/2021 door love2bemama

“Oei, doe je wel voorzichtig?!”. Stiekem ben ik zo’n moeder die dat zeker wel dagelijks zegt. Deels, omdat mijn kleuter mijn – toch ietwat onhandige en houterige – motoriek heeft geërfd, maar deels ook uit eigen belang. Ik ben namelijk niet bepaald een held ben als het op ongelukjes aankomt. Zeker als er bloed bij komt kijken! Ik bevries gewoon en weet niet goed hoe te handelen. Bevries jij als je bloed ziet? En al helemaal als het bloed van je kind is? Lees dan vooral verder! Je kan namelijk een EHBO bij kinderen masterclass volgen.

Een goede voorbereiding is het halve werk?

Ik geloof dat ik ergens halverwege de zwangerschap van mijn oudste al fanatiek op zoek ging naar een EHBO training voor kinderen in de buurt. Het kamertje was immers al zo’n 3 maanden klaar, de kleertjes voor de komende 8 seizoenen (+ reserve) waren alvast ingeslagen en lagen nog nèt niet gewassen en gestreken in de kast. 

Lees verder op www.love2bemama.com