HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Er is altijd ruimte voor een nieuw begin

Geplaatst op 17/06/2021 door NiceDay

Elke dag biedt nieuwe kansen en mogelijkheden; er is altijd ruimte voor een nieuw begin! Maar hoe grijp je die kansen, hoe haal jij meer uit je leven? Hieronder volgen zes tips die je daarbij kunnen helpen:

1. Bekijk jouw verhaal van een andere kant

Je bepaalt zelf hoe je jouw verhaal vertelt. De manier waarop je dit doet kan ervoor zorgen dat je krachtig overkomt, maar dit kan je ook ondermijnen. Soms zeg je bijvoorbeeld dat je niet weet wat je wilt. Dit is een verhaal dat je geen positieve energie geeft en dat je onzeker maakt. Je zou ook kunnen zeggen dat je een hele brede interesse hebt, of dat je op dit moment aan het ontdekken bent wat het beste bij jou past. Dit verhaal heeft meer positiviteit en geeft je meer ruimte en kracht. Je kunt zelf bepalen hoe je jouw verhaal vertelt. Als het je lukt om een inspirerend verhaal over je eigen leven te vertellen, biedt dat je ook kansen en inzichten om het te veranderen.

Lees verder op www.HaveANiceDay.nl