HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Onze trouwdag: 3 jaar getrouwd!

Geplaatst op 12/06/2021 door optimavita

Goedemorgen lieve allemaal! Het is vandaag 8 juni 2021, dat betekent dat Sven en ik precies 3 jaar getrouwd zijn. Op 8 juni 2018 gaven we elkaar het ja-woord. Nog nooit stond ik heel bewust stil bij onze trouwdag op optimavita.nl. Vandaag wil ik dat wel doen! Ik kijk samen met jou terug op onze bruiloft en op de afgelopen 3 jaar getrouwd zijn.

Hoe mijn relatie met Sven begon…

Misschien weet je het al, maar ik ken Sven uit de sportschool waar ik werk. Hij sportte daar namelijk, maar ik sprak hem nooit. We hadden beiden een andere relatie destijds. Heel langzaam zijn we in contact gekomen en uiteindelijk kregen we een relatie! Ik heb daar al eens alles over verteld in een storytime video. Die kun je hieronder terugkijken als je dat leuk vindt.

Ik vertel hierin onder andere over onze eerste date en je ziet ook de allereerste momenten dat Sven in mijn vlogs verscheen! We hadden toen al ruim 2 jaar een relatie. Tot die tijd vond hij het niet fijn om op beeld te verschijnen. Ik heb deze video zelf net helemaal bekeken na jaren en vond het onwijs leuk om te zien :).

Lees verder op www.Optimavita.nl