HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Positief opvoeden met deze tips voor positief ouderschap

Geplaatst op 23/06/2021 door love2bemama

Ik denk dat iedere ouder wel kan beamen dat het opvoeden van kinderen best zwaar kan zijn. Op sommige dagen halen kinderen nu eenmaal het bloed onder je nagels vandaan. Hoeveel je ook van ze houdt. De rollen behang zijn niet aan te slepen en stiekem merk je, op dit soort dagen, dat je opgaat in negativiteit. Dit is niet goed voor de sfeer in huis en vaak kom je opvoed technisch ook niet heel veel verder. Met positief opvoeden leer je weer met een frisse blik naar het ouderschap te kijken en met deze tips krijg ook jij dat voor elkaar. 

Positief opvoeden is niet alleen iets waardoor je als ouder op een fijne manier aan het opvoeden bent, maar is ook heel belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Je geeft tenslotte een fijne, veilige manier waarin je kind zich kan ontwikkelen en opgroeien. Door een kind positief te stimuleren leer je een kind dat het oké is om fouten te maken. Dit is goed voor het zelfbeeld en werkt op een goede manier wat betreft omgang met leeftijdsgenootjes. Welke tip geef jij een ouder die graag meer wil weten over positief opvoeden? 

Lees verder op www.love2bemama.com