HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Tips om lekkere trek na het eten tegen te gaan

Geplaatst op 14/06/2021 door boostyourhealth

Je hebt net je avondeten op en een half uur tot een uur naderhand heb je alweer honger. Of eigenlijk is het geen honger maar vooral lekkere trek. Herken je dat? Er zijn veel verschillende redenen waarom dit kan zijn. Er is echter geen pasklaar antwoord voor jou. Want ik ken jou en je geschiedenis niet. Dus ik kan er weinig over zeggen. Wat ik wel kan doen is een aantal redenen opnoemen en je vooral ook vertellen wat je kunt doen om de oorzaken te elimineren.

Hoe zie je avondeten eruit? 

De eerste vraag die ik altijd aan mijn klanten stel wanneer ook zij last hebben van lekkere trek na het eten is hoe hun avondeten eruit ziet. Eet je veel vers? Of gebruik je voornamelijk pakjes, zakjes en potjes met eten? Wanneer je regelmatig uit zakjes en pakjes eet dan kan het zijn dat je teveel zout binnen hebt gehad. Er is namelijk ongemerkt veel zout aan bewerkt voedsel toegevoegd. En zout zorgt voor dorst.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl