HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Welke toeslagen zijn er voor een alleenstaande moeder in 2021?

Geplaatst op 22/06/2021 door love2bemama

Als alleenstaande moeder is het niet gemakkelijk om de financiële eindjes aan elkaar te blijven knopen. Meestal kom je altijd een stukje maand tekort, terwijl de rekeningen ondertussen binnen blijven komen. Door middel van toeslagen maakt de belastingdienst en de gemeente het de alleenstaande moeder iets gemakkelijker om de eindjes aan elkaar te knopen. Welke toeslagen zijn er in het jaar 2021 voor de alleenstaande moeder? 

Kinderopvang, huur, zorgverzekeringen en dagelijkse vaste lasten… Zelfs in twee-oudergezinnen lijkt het alsof de rekeningen binnen blijven stromen. Voor een alleenstaande moeder voelt het alsof dit nog veel erger is, omdat je het vooral in je eentje moet zien te redden. Verdien je minder dan de vooral bepaalde maximale inkomensgrens? Dan heb je recht op toeslagen, maar welke toeslagen zijn er in 2021 voor een alleenstaande moeder? Dit is een overzicht van de beschikbare toeslagen voor een alleenstaande moeder.

Lees verder op www.love2bemama.com