HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Maak kennis met Zlim; gezond afvallen met begeleiding

Geplaatst op 29/06/2022 door boostyourhealth

Het is voor mij een geheel nieuwe ervaring om gezond af te vallen. Ik mocht onlangs kennismaken met Zlim in Oud-Beijerland en was onder de indruk van de mogelijkheden. Ik kwam daar voor het eerst en werd gelijk enthousiast welkom geheten door de dames die daar werkten. Eerst had ik een intake gesprek waarin alles omtrent voeding, beweging en mindset naar voren kwam. Daarna moest ik wegen en werd ik nauwkeurig gemeten. Dit doen ze met een speciaal apparaat die ook de hoogte bepaald, zodat je dit echt nauwkeurig kunt bijhouden. Daarna mocht ik voor het eerst gaan sporten in de warmtecabine en dit was wel even wennen. Lees gauw verder over mijn eerste ervaring met Zlim!

Thermo Fysische Methode

Thermo Fysische Methode houd in dat je oefeningen uitvoert in een verwarmde cabine. Het is niet nieuw uitgevonden, het was al eerder ontdekt door een Zwitser in samenwerking met een Amerikaanse arts. De Thermo Fysische Methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en de voedingsleer. En behoorlijk succesvol, want in al die jaren zijn al vele vrouwen het te veel aan centimeters en kilo’s met deze methode kwijt geraakt.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl