HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Ice ice baby

Geplaatst op 23/07/2015 door glow

Ice ice baby: Belangrijke info bij je dragen tijdens het sporten

Sport jij vaak alleen buiten? Als je verstandig omgaat met het tijdstip en de locatie waar je sport, kun je prima in je uppie trainen. Toch kan er altijd iets gebeuren, een ongeluk zit in een klein hoekje. Een stuurfoutje waardoor je van je fiets kukelt, of een andere verkeersdeelnemer die je pardoes raakt tijdens het hardlopen. Als dit onverhoopt gebeurt, weten hulpverleners of omstanders dan wie ze ICE (In Case of Emergency) moeten contacten?

Contactinfo en medische gegevens

Wanneer er iets gebeurt onderweg is het voor hulpverleners en mensen om je heen handig om meer te weten te komen over jou. Maar een paspoort heb je vast niet bij je. Ook is het goed als ze snel een telefoonnummer kunnen vinden van je echtgenoot, partner, ouders of andere loved ones. Met een ID-bandje of via je telefoon kun je op een gemakkelijke manier zorgen voor contactinformatie en medische gegevens.

Lees alles over ICE verder op GlowMag!

,