HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

De stille kracht van Bonaire

Geplaatst op 21/07/2016 door feelbonaire

TAKE TIME TO DO WHAT MAKES YOU HAPPY



Altijd zon en een azuurblauwe zee. Maar Bonaire heeft nog veel meer te bieden om lichaam en geest mee op te laden. Kom je ontspannen op ons prachtige eiland in de Caribische zee? Doe eens een paar yoga oefeningen op het strand of volg een les SUP-yoga. Yoga is een geweldige manier om te ontspannen en dicht bij jezelf te komen. Of je nu op een paddle board staat, in een cactusveld zit of op een prachtig strand staat, je yoga oefeningen zullen je hier altijd een boost aan energie geven!

Ons prachtige tropische eiland zal je in de stemming brengen om de rust van het ‘nietsdoen’ te ervaren en beter in contact te komen met jezelf. Onze prachtige natuur en mooie blauwe zee zorgen voor een ideale plek om in contact te komen met de helende krachten van de natuur tijdens een yoga oefening.

Wil je dagelijks een aantal yoga technieken leren van een goede instructeur of wil je gewoon genieten van een meditatief moment op ons prachtige eiland? Het kan allebei. Waar je ook voor kiest, je zult je er fantastisch bij voelen!