HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Blijf gehydrateerd met deze gezonde detox tea's!

Geplaatst op 11/07/2017 door puurenkracht

In de zomer is het ontzettend belangrijk om gehydrateerd te blijven, zo wordt het risico op uitdroging door de hete zon kleiner.  Er is een gezonde manier om dat te doen en dat is gewoon water drinken. Maar, er is ook een gezonde én leuke manier en dat kun je doen door middel van Detox Ice Tea’s! Detox Ice tea’s.
In deze drankjes zitten ingrediënten die het lichaam helpen met het verweren van afvalstoffen, het heeft een zuiverende werking. En boven alles zijn ze lekker verfrissend op een warme zomerdag!
 Hieronder vind je drie recepten voor Detox Ice Tea’s met als hoofdingrediënt: kamillethee.Kamille thee heeft een kalmerende werking voor het lichaam en de huid. Het werkt anti-bacterieel en geeft je weerstand een boost. Standaard ingrediënten voor 1 liter kamille detox ice tea:

  • 1 liter water

  • 2 zakjes pure kamille thee

  • ijsblokjesJe kunt oneindig veel ingrediënten met elkaar combineren en zo de lekkerste detox ice tea maken geheel naar eigen smaak. Hieronder vind je drie voorbeelden:

Appel & Kaneel (2 kleine appels, 2 kaneel stokjes)

Lees de blog verder op puurenkracht.nl